Mobilabonnement Priser 2022

Taletid: 5 timer
Data: 5 GB
Netværk: 4G
Oprettelse: 0 kr.

Pris fra: 19 kr. / måned

Taletid: 2 timer
Data: 4 GB
Data i EU: 4 GB
Oprettelse: 0 kr.

Pris fra: 49 kr. / måned

Taletid: 6 timer
Data: 12 GB
Binding: Ingen
Oprettelse: 0 kr.

Pris fra: 79 kr. / måned

Taletid: Fri tale
Data: 30 GB
Data i EU: 10 GB
Oprettelse: 0 kr.

Pris fra: 99 kr. / måned

Taletid: Fri tale
Data: 40 GB
Data i EU: 13 GB
Oprettelse: 0 kr.

Pris fra: 149 kr. / måned


Står du og skal bruge et nyt mobilabonnement, men er du ikke sikker på, hvilket abonnement du skal vælge, er du havnet det helt rette sted. Her hjælper vi dig nemlig med at danne et godt overblik over alle dine muligheder, så du kan finde frem til det bedste mobilabonnement, der passer til netop dine behov.

Der kan være store forskel på priserne og indholdet i de mange forskellige abonnementer, for ikke at tale om den forskellige dækning, du får hos stort set hvert teleselskab. Der er meget at holde styr på, når du skal vælge det bedste abonnement til din mobil.

Indhold

Sammenlign altid priser inden du køber

Hvis du gerne vil være sikker på at få det billigste mobilabonnement på markedet, kan det være smart at sammenligne priser, inden du vælger at bestille. På den måde er du sikker på, at du ikke får valgt et for dyrt abonnement.

Det er heldigvis nemt at sammenligne priser på mobilabonnementer. Der er lavet mange værktøjer, der kan klare det for dig. Du kan eks. bruge toppen af denne side til at finde frem til det bedste abonnement til prisen lige nu. Det er nemt og hurtigt, og du slipper for at kigge på en eneste side mere.

Bestil dit nye mobilabonnement online

Vil du gøre det nemt for dig selv at få dit nye abonnement, kan du med fordel vælge at bestille dit abonnement på nettet. Det er nemt og hurtigt, og alle teleselskaber tilbyder efterhånden, at du kan oprette dig på deres hjemmeside. Det tager ganske få minutter, så har du dit nye abonnement på vej til dig.

Du kan også stadig vælge at ringe ind til det pågældende teleselskab, hvis du gerne vil være på den sikre side, og du bedst kan lide at bestille dit abonnement på den måde, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, hvis det bliver nødvendigt.

Få dit gamle mobilnummer med over

Vælger du at skifte fra din nuværende udbyder til et nyt teleselskab, skal du ikke være bange for, at du ikke kan få dit nuværende telefonnummer med over på dit nye abonnement. Du skal bare huske at vælge det til, når du opretter dig hos dit nye teleselskab.

I oprettelsen bliver du typisk spurgt, om du vil have dit eksisterende telefonnummer med over til din nye udbyder. Denne box skal du bare huske at tjekke kryds i, og så skal du ikke gøre mere. Så står mobilselskabet som regel for resten, og inden længe får du dit nye SIM-kort, med det gamle nummer, sendt med posten.

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Men hvilket abonnement skal du så egentlig vælge, når det kommer til stykket? Det kommer jo langt hen af vejen an på, hvad du har behov for i dit abonnement. Og det er meget subjektivt, hvad der kan være behov for i et mobilabonnement.

Som forælder har du nok ikke brug for lige så meget i dit abonnement, som din teenager har. Og en pensionist har nok ikke brug for lige så meget data, som en person midt i 20’erne. Derfor kan det være en god idé at tænke over, hvad der er vigtigt for dig i dit mobilabonnement. Skal der være meget data til rådighed? Taler du meget i mobil og har dermed brug for meget taletid? Skal der være yderligere apps og abonnementer med i abonnementet? Det er godt at starte med disse overvejesler.

Hvor meget data har jeg brug for?

Når du har en mobiltelefon nu om dage, er der 99,9% chance for, at du gør brug af internettet i løbet af din dag. Og når du bruger internettet på din mobil, bruger du også data. Derfor kan det være godt at tænke på, hvor meget data du har brug for i dit abonnement.

Nu om dage er der jo kommet en del teleselskaber, der tilbyder fri data til deres kunder for et fast beløb om måneden. Men bruger du meget lidt data, kan det sagtens være, at du snildt kan nøjes med at abonnement, der har 1 eller 2 GB data med i pakken hver måned. Så vælg gerne mængden af data ud fra den mængde af tid, du bruger på nettet.

Tag udgangspunkt i dit nuværende forbrug

Et rigtig godt tip er at tage udgangspunkt i dit nuværende forbrug. Du har med stor sandsynlighed allerede et teleselskab, selvom du går med tanker om at finde dig et nyt, og derinde kan du typisk se dit nuværende forbrug. Her kan du få et detaljeret overblik over, hvor meget du egentlig bruger hver eneste måned.

Her kan du eks. se, hvor meget data du helt nøjagtigt bruger, eller hvor mange timer du i snit taler i telefon om måneden. På den måde kan du få et rigtig godt indblik i, hvor meget du reelt set har brug for. Bruger du eks. max 3 GB data om måneden, er der jo som sådan ingen grund til at få et abonnement på 10, 20 eller 30 GB data. Og snakker du dårligt nok i telefon, er der heller ingen grund til at gå efter fri tale.

Kan jeg købe en ny mobil med mit nye abonnement?

Hvis du går med tanker om at købe dig et nyt mobilabonnement, kan du også med fordel vælge at købe en ny mobiltelefon samtidig med. Der er nemlig flere teleselskaber, der kan tilbyde dig en mobilrabat, hvis du samtidig vælger at oprette et abonnement hos dem.

Det kan være en god genvej til at spare flere hundrede, eller endda over 1000 kroner på din nye mobil. Og hvis du alligevel har tænkt dig at oprette dig som ny abonnent hos et nyt teleselskab, er det da værd at overveje, om du ikke også skal have en ny mobiltelefon med samtidig.

Skal jeg slå det sammen med bredbånd og tv?

Der er også flere muligheder for at slå dit mobilabonnement sammen med et sted, der også kan levere bredbånd og tv til dig. På den måde har du altså mulighed for at samle alle dine digitale abonnementer under et tag – og dermed skal du kun bekymre dig om at betale en samlet regning hver måned til et firma i stedet for at have internet et sted, mobilen et andet sted og tv-pakken et tredje sted.

Et af de steder der bl.a. kan hjælpe dig med dette, er YouSee. Her har du mulighed for at få leveret alt i mobil, bredbånd og tv fra en og samme udbyder. Det er ikke nødvendigvis den billigste løsning, men det kan være et godt alternativ til dig, der gerne vil have et godt udvalg og et nemt overblik over dine udgifter hver måned.

Vil du have lynhurtigt internet, kan du også læse mere om fibernet her.

Hvor mange mobilabonnementer kan jeg have?

Der er faktisk ingen grænser for, hvor mange mobilabonnementer, du kan have. Du skal dog være opmærksom på, at der kommer et nyt SIM-kort med pr. abonnement, du ejer. Og da du max kan have to SIM-kort i en mobil (hvis der er dual-sim), er der ikke den store fidus i at have flere abonnementer, med mindre du af en eller anden grund har brug for det.

Men du kan sagtens oprette et mobilabonnement hos et teleselskab og derefter oprette et nyt et hos et andet teleselskab. Med hver nyt SIM-kort kommer der så også et nyt telefonnummer, så der vil heller ikke være det samme nummer på begge abonnementer.

Hvornår skal jeg købe mobilabonnement til mit barn?

Går du med tanker om at købe en mobil og et mobilabonnement til dit barn, men er du ikke helt sikker på, om de er gamle nok til at eje en mobil? Mange børn nu om dage får deres første mobil, selv inden de er 10 år gamle. Men det kommer meget an på de enkelte forældre, hvornår de mener, at ungerne er gamle nok til at få en mobiltelefon.

Når du med din partner har besluttet, at det er ok, at dit barn får en mobil, skal I også have fundet et passende mobilabonnement til telefonen. Der er heldigvis flere mobilabonnementer til børn, som I kan kigge nærmere på, hvis du ikke vil købe et fuldt abonnement til fuld pris til jeres barn, der nok ikke har de samme behov for indhold i abonnementet, som du og din partner eks. har.

Hvilket abonnement skal jeg vælge til mit barn?

Hvis du gerne vil vælge et passende abonnement til dit barn, som har den rette mængde indhold, et barn typisk vil have brug for, kan det være en god idé at gå efter et af de kids abonnementer, flere teleselskaber tilbyder. Her får du som regel rigeligt for pengene.

Og der er gerne tale om et billigere abonnement, da der ikke følger lige så meget med, som i et almindeligt abonnement. Dit barn har som regel ikke brug for fri taletid eller 100 GB data for at kunne klare sig igennem måneden.

Mobilabonnement med fri data

Er du typen, der bruger rigtig meget data på din mobil, kan det være en rigtig god mulighed for dig at få dig et abonnement med fri data. På den måde skal du på intet tidspunkt bekymre dig om, hvor meget data du bruger på din mobil, og du skal ikke frygte at få den dystre besked om, at du er ved at løbe tør for data på telefonen.

Det er klart, at du skal være klar på at betale en lille smule mere for dit abonnement med fri data, hvis du vælger det over et abonnement med en fast mængde data. Men på den anden side skal du så slet ikke være bange for at bruge alt for meget data, da det ikke kan lade sig gøre. Du har jo fri data!

Mobilabonnement med Spotify

Hvis du gerne vil have et mobilabonnement med Spotify, er der kun en udbyder i Danmark, der kan hjælpe dig. Det er netop Telia, du skal kigge nærmere hos, da det er Telia, der har en udelukkende aftale med Spotify. Du kan godt få musik apps med hos andre teleselskaber, men skal det være Spotify, er det hos Telia.

Det er ikke nødvendigvis mange penge, du sparer på dit abonnement, men lidt har jo også ret. Du kan blandt andet også få rabat ved Spotify Premium Family, hvis du i forvejen bruger den løsning, hvor der er adgang for hele familien på et og samme abonnement for en fast lav pris hver måned.

Mobilabonnement med musik

Vil du bare gerne have et abonnement med musik, men det ikke nødvendigvis behøver at være Spotify, der følger med, er der også mange andre muligheder for dig. Du kan blandt andet vælge at få et abonnement hos CBB Mobil med TIDAL, eller hvad med et abonnement hos Telmore med Telmore Musik?

Det kan typisk være en god idé at slå sit mobilabonnement sammen med sin musikstreamingtjeneste, da du på den måde ofte har mulighed for at spare penge hver eneste måned. Så kan du finde et mobilabonnement med en passende streamingtjeneste, er det jo oplagt at skifte både dit mobil- og musikabonnement over til en samlet løsning.

Mobilabonnement med Mofibo

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at få et mobilabonnement med Mofibo. Der er dog en række andre muligheder, hvis du gerne vil have e-bøger og lydbøger på din mobil. Du kan eks. vælge Bookmate hos Telmore, som er en oplagt løsning, hvis du i forvejen har et øje på et oprette et abonnement hos Telmore.

Mofibo er en af de mest populære tjenester inden for e-bøger og lydbøger i Danmark, men vi har endnu i vente, at der er et teleselskab, der laver et samarbejde med den populære tjeneste, så du kan få dit mobilabonnement og dit Mofibo abonnement samlet i en samlet pakke.

Mobilabonnement med fri tale

Taler du meget i mobil hver eneste måned, og er det vigtigt for dig, at der ikke er nogle grænser for, hvor meget du kan tale i telefon, uden at du skal bekymre dig om prisen? Så kan det være klogt at vælge et mobilabonnement med fri tale inkluderet.

På den måde skal du ikke være bange for, at du på et tidspunkt løber tør for minutter i dit abonnement. Så kan du bare tale løs, indtil du ikke orker mere. Der er mange teleselskaber, der lige nu tilbyder en løsning til dig, der gerne vil have fri data med i dit abonnement. Du kan i toppen her se, hvilket abonnement du med fordel kan vælge, hvis du vil have fri tale.

Mobilabonnement og mobilt bredbånd – hvordan?

Har du et ønske om både at få et mobilabonnement og et abonnement på mobilt bredbånd i en og samme pakke, kan det også sagtens lade sig gøre. Du kan eksempelvis vælge at få dig et mobilabonnement med fri data hos eks. Eesy, hvor du tilkøber datadelingskort med.

Datadelingskortet kan du så sætte i en 4G router, og på den måde har du altså et mobilabonnement og mobilt bredbånd for en og samme pris. Og hos Eesy får du jo fri data, så du skal ikke være bange for, at du løber tør for data lige med det første.

Hvad er Danmarks billigste mobilabonnement?

Hvis du gerne vil have dig et meget billigt mobilabonnement, ligger de billigste abonnementer lige nu på omkring 49 kroner om måneden. Du kan godt finde billigere abonnementer, men så er de forbrugsbaseret, hvilket vil sige, at du nemt kan komme til at betale mere end 49 kroner om måneden for det, hvis du har et højt forbrug.

For de 49 kroner kan du nemt finde et abonnement med 1 times tale og 1 GB data. Nogle gange kan du finde kampagner på endnu mere indhold for samme pris. Og 49 kroner er jo en vældig god pris at have på sit mobilabonnement, så hvis du kan nøjes med 1 times tale og 1 GB data, er det jo et oplagt valg.

Mobilabonnement til teenager

Er du på udkig efter et abonnement til en teenager, er der mange forskellige valgmuligheder. En typisk teenager har nok brug for en del data, da meget af tiden går med Instagram, Youtube, Facebook, Snapchat, TikTok og så videre. Her bliver der tit brugt en del data, ligesom der også kan bruges en del data på at streame via Spotify eller Netflix.

Derfor kan det være en god idé at vælge et abonnement med en god mængde data. Taletiden er nok ikke så vigtig, da unge mennesker ikke snakker meget i telefon efterhånden, og hvis de gør, sker det gerne via Facetime eller lignende apps.

Mobilabonnement med Netflix

Ønsker du at slå dit mobilabonnement sammen med dit Netflix abonnement og dermed spare penge på den måde, kan du med fordel vælge at få et abonnement hos eks. Telmore. Telmore har nemlig en løsning, hvor du bl.a. får Netflix med i pakken. Så skal du ikke betale for både dit mobilabonnement og dit Netflix abonnement, men derimod kun for dit mobilabonnement, hvor Netflix er inkluderet.

Det kan i mange tilfælde være en god idé at slå dit mobilabonnement sammen med så mange løsninger som muligt, da det kan give dig et overskud i sidste ende, sammenlignet med hvad du ellers vil have betalt, hvis du skulle have et abonnement hos hver enkelt sted.

Mobilabonnement med HBO Nordic

Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil have HBO Nordic med i dit abonnement. Vil du gerne have mulighed for at se Game of Thrones, Billions, Chernobyl eller nogle af de mange andre gode serier på HBO Nordic, kan du vælge at få dig et mobilabonnement hos et af de teleselskaber, der tilbyder HBO Nordic med som en del af abonnementet – hvilket du bl.a. kan finde hos Telmore.

Det er lige nu det eneste teleselskab i Danmark, der kan tilbyde dig HBO Nordic med i dit mobilabonnement. Så du kan altså både få Netflix og HBO Nordic med i samme pakke med dit mobilabonnement. Det kan gå hen og blive en rigtig lækker pakkeløsning med masser af underholdning for pengene.

Mobilabonnement med Viaplay

Og har du ikke nok i Netflix og HBO Nordic, kan du også vælge at få dig et mobilabonnement med Viaplay. Her får du adgang til alt indhold fra Viasats streamingtjeneste, som gemmer på en masse fede film og serier samt en masse dansk indhold, du også kan kaste dig over.

Viaplay kan også blive en del af dit mobilabonnement, hvis du vælger at oprette et abonnement hos Telmore med Telmore Play. Her er der altså god mulighed for at samle en masse forskellige streamingtjenester i en og samme pakke. Betaler du lige nu for alle streamingtjenesterne hver for sig, kan det give rigtig god mening for dig rent økonomisk.

Mobilabonnement med TV2 Play

Vil du gerne have adgang til TV2 Play i dit mobilabonnement, kan det give rigtig god mening at få dig et abonnement hos Telmore. For med Telmore Play får du nemlig også TV2 Play med oven i hatten. Der er altså næsten ingen grænser for, hvad du kan få med i dit mobilabonnement af streamingtjenester.

TV2 Play er en af de bedste danske streamingtjenester på markedet. I hvert fald hvis du er til det indhold, der kommer på TV2 kanalerne. Vil du følge med i Vild Med Dans, X Factor, se Counter-Strike eller hvad det nu kan være, der kommer på TV2’s kanaler, kan du med fordel fange det online via TV2 Play.

Mobilabonnement jeg kan bruge i udlandet

Skal du til udlandet, og vil du gerne have et abonnement med dig, som du kan gøre brug af, mens du er ude at rejse, kommer dit valg an på, hvor du skal hen. Skal du til et øvrigt land i Europa, behøver du ikke at være så bekymret, da de fleste pakker har en andel af abonnementet øremærket til brug i EU.

Har du eksempelvis en pakke med 10GB data, er der en del af den mængde data, du kan bruge i EU. Det kan måske være 4GB data, du kan bruge på samme måde i Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien eller hvor du nu skal hen, som hvis du var i Danmark. Du skal med andre ord ikke betale ekstra for at bruge den øremærket data eller taletid.

Skal du uden for EU, er det en anden snak, da der ikke er samme smarte regler, som kan gøre dit forbrug gratis. Her er det en god idé at overveje et lokalt abonnement i det land, du skal til.

Hvornår skal barnet selv betale for sit mobilabonnement?

Har du børn, og har de allerede et mobilabonnement, kan det være, du tænker på, hvornår det er på tide for dem at kunne betale abonnementet selv. Det er naturligvis en sværere problemstilling, da det er meget forskelligt fra familie til familie, hvornår det kan forventes af et barn at betale for sit eget mobilforbrug.

Du kan eksempelvis vælge at lægge den linje, der hedder, at de skal betale for deres eget mobilabonnement, når de bliver gamle nok til at have et arbejde og dermed tjener penge. Du kan også vælge at betale for dem, indtil de bliver 16 eller 18 eller endda flytter hjemmefra. Det kommer lidt an på, hvilket temperament, du selv har.

Mobilabonnement med studierabat

Er du studerende, kan du også være heldig at få mulighed for at få rabat på dit mobilabonnement. Der er jo efterhånden mange gode studierabatter, som du kan benytte dig af, når du er studerende og er udstyret med et studiekort. Herunder kan der også være mulighed for at få et billigere mobilabonnement.

Der er dog ikke nogle tilbud lige nu, som du kan oprette dig hos, men det er værd at blive ved med at holde øje med siden herinde, da vi nok skal gøre dig opmærksom på, når det kan lade sig gøre for dig at oprette et abonnement hos et teleselskab, hvor du kan få en rigtig god pris som studerende. Men abonnementerne er jo i forvejen meget billige, så det er begrænset, hvor meget du yderligere kommer til at kunne spare. Du kan jo nemt finde et godt abonnement for under 99 kroner om måneden.

Hvordan skifter jeg mobilabonnement?

Er du træt af dit nuværende abonnement, og vil du gerne skifte over til en ny udbyder, er det heldigvis meget nemt at have med at gøre. Du skal sådan set bare gå ind og oprette et nyt abonnement hos det teleselskab, du gerne vil skifte over til, og i de fleste tilfælded står din nye udbyder så for at opsige dit nuværende abonnement hos dit nuværende teleselskab.

Det er meget smart, da du på den måde slipper for selv at skulle opsige dit abonnement hos din nuværende udbyder. Så de fleste gange sker det helt automatisk helt uden problemer. Og du kan endda få dit nuværende nummer med over til din nye udbyder, hvis du er interesseret i det.

Kan jeg skifte mobilabonnement hos min nuværende udbyder?

Ja, du kan godt skifte mobilabonnement hos din nuværende udbyder, hvis der er kommet et andet abonnement fra samme udbyder, som er mere interessant for dig. Det kan jo være, der er kommet et nyt abonnement med mere indhold til nogenlunde samme pris, som du gerne vil skifte over til.

Det sker af og til, at teleselskaber kommer med nye abonnementer, der koster det samme, som deres gamle abonnementer, men som har mere indhold, fordi de skal følge med tiden og markedets tendenser. Så har du lige nu 10 GB data og 10 timers tale for 99 kroner om måneden, kan det sagtens ske, at du på et tidspunkt kan få 20 GB data og 20 timers tale for samme pris hos samme udbyder. Det er værd at holde øje med. Og du skal selv opgradere abonnementet til det nye, hvis du vil have det.

Telia mobilabonnement

Vil du have et mobilabonnement hos Telia, kan det sagtens lade sig gøre. Telia har en række forskellige mobilabonnementer til rådighed for dig, hvor det billigste ligger til 149 kroner om måneden. Her er der bl.a. mulighed for at få Spotify og HBO Nordic med i dit abonnement, hvis du har lyst til det.

Det er også muligt at få abonnementer med 5G og fri data, hvis du gerne vil have et mobilabonnement, hvor du ikke løber tør for data lige foreløbig. Her kan du surfe løs, uden at tænke på hvor meget data du bruger hver måned. Herover kan du se hele udvalget af abonnementer fra Telia.

Telmore mobilabonnement

Et andet sted du kan vælge at få dit mobilabonnement er hos Telmore. Her er det billigste abonnement også til 149 kroner om måneden, men du har til gengæld også mulighed for at få Telmore Play, som er en pakke over mulige streamingtjenester og andre tilbud, som du kan kombinere med dit mobilabonnement.

Telmore har desuden fordelen ved at være på TDC’s netværk, hvilket er det mest udbredte netværk i landet. De er også 5G ready, hvilket vil sige, at du med en mobil, der kan komme på 5G, har mulighed for at benytte dig af det nye lynhurtige 5G net med et mobilabonnement fra Telmore.

Oister mobilabonnement

Et af de billigste steder, du kan vælge at få et mobilabonnement nu om dage, er hos Oister. Her får du rigtig meget for pengene, og mange af deres abonnementer ligger under 100 kroner om måneden. Deres billigste ligger faktisk helt nede på 49 kroner om måneden, hvilket må siges at være en rigtig god pris for et mobilabonnement.

Oister er på 3’s netværk, hvilket ikke er det mest udbredte i Danmark, men du har stadig gode muligheder for at have dækning på din mobil med et Oister mobilabonnement i stort set hele landet. Så hvis du vil have et godt og billigt mobilabonnement , kan du med fordel kigge på udvalget fra Oister.

YouSee mobilabonnement

Hvis du gerne vil nyde godt af det nye 5G internet, kan du med fordel vælge at få dig et abonnement hos YouSee. Her kan du for 199 kroner om måneden få dig et mobilabonnement med adgang til 5G. De har også et endnu billigere abonnement, hvis det ikke er vigtigt for dig at få 5G med.

YouSee har en lang række forskellige produkter, herunder også bredbånd og tv. Men du kan sagtens vælge bare at få dit mobilabonnement fra dem, uden at du behøver at tilmelde dig hverken bredbånd eller tv. Og så kommer du også på landets stærkeste mobile netværk, hvis du vælger YouSee.

Eesy mobilabonnement

Et af Danmarks nyeste mobilabonnementer finder du hos den nye udbyder Eesy. Her har du mulighed for at få fri data med i dit abonnement til en lav pris, hvis det er vigtigt for dig at kunne surfe så meget, som du overhovedet orker. Deres billigste abonnement finder du lige nu til bare 99 kroner om måneden.

Eesy opererer endda på TDC netværket, hvilket vil sige, at du kommer på det største netværk i Danmark. Du kan også få datadelingskort med til dit abonnement, som du kan smide i en mobil router eller lignende, hvis du gerne vil have mulighed for at udnytte potentialet for dit abonnement med fri data.

CallMe mobilabonnement

Hvis du vil have et billigt og solidt mobilabonnement, kan du vælge at få dig et abonnement hos Call Me. Teleselskabet blev for mange år siden købt af Telia, og det fungerer dermed til dagligt som discount teleselskabet på Telias netværk. Så kan du finde den fulde oplevelse hos Telia, men hvis du bare gerne vil have et billigt mobilabonnement, kan du kigge hos Call Me.

Det billigste mobilabonnement hos Call Me lige nu står til 89 kroner om måneden. Så det er i den grad muligt at få et godt og billigt mobilabonnement hos Call Me. De har endda 0 kroner i oprettelse, så du skal ikke være bange for, at det koster mange penge at komme i gang med et abonnement hos dem.

CBB Mobil mobilabonnement

Ligesom Telia har et discount teleselskab, har Telenor det samme. Det går under navnet CBB Mobil, og du har måske lagt mærke til det med deres reklamer i fjernsynet, hvor de er blevet yderst populære med deres små priser – de søde figurer, der løber over skærmen i reklamepauserne.

CBB Mobil har mange gode priser til dig. Du kan komme i gang med deres billigste mobilabonnement, hvor du får 1 GB data og 1 times tale for 49 kroner. Derudover finder du også 8 GB data og 8 timers tale for 79 kroner, hvis du skal have lidt mere. Du kan få TIDAL musiktjenesten med i dit abonnement, og du har også mulighed for fri data, hvis det er nødvendigt.

3 mobilabonnement

Et af de mest populære steder at købe mobilabonnementer og nye mobiler er hos 3. Teleselskabet sælger tit nye mobiler med tilhørende abonnementer, så er du i forvejen på udkig efter en ny mobil, eks. en ny iPhone, kan du få en stor mobilrabat ved at købe den på afbetaling hos 3 med dertilhørende abonnement.

3 har deres eget netværk i Danmark. De har mange forskellige abonnementer, hvor der også er mulighed for at få streamingtjenester som TV2 Play med i dit abonnement. Der er også en række abonnementer egnet til børn, så hvis du vil have et godt udvalg af muligheder, kan du altid kigge hos 3.

Duka mobilabonnement

Vil du have et simpelt mobilabonnement, finder du det hos Duka. Det går under navnet DukaTale, og du kan få det billigste abonnement fra 99 kroner om måneden, hvor du får fri tale og 10 GB data, så der er nok rigeligt til langt de fleste mennesker.

Skal du have mere data, kan du få helt op til 50 GB i dit abonnement hos Duka. Der er også et børneabonnement, så de mindste kan være med. Duka benytter sig af Telias netværk, så du kan med fordel tjekke dækningen ud på et kort over Telias dækning, hvis du vil vide, hvornår du kan forvente dækningen at være hos dig.

OK mobilabonnement

Du kan også vælge at få et mobilabonnement fra OK Mobil. Her får du et rigtig godt abonnement med 8 GB data og 8 timers tale for bare 79 kroner om måneden. Det er nemt at komme i gang ved at oprette dig på deres hjemmeside, og du kan forvente en rigtig fin dækning, da OK Mobil opererer på Telias netværk.

OK Mobil har eksisteret i mere end ti år nu, og der er intet, der tyder på, at der ikke også vil være plads til dette teleselskab om yderligere 10 år. Hvis du vil have et nemt mobilabonnement uden for meget bøvl, kan du med fordel vælge at oprette et abonnement hos OK Mobil.

Greentel mobilabonnement

Vil du bare gerne have et billigt mobilabonnement med masser af indhold til en fair pris, kan du glæde dig over at blive ny kunde hos Greentel. Greentel er nemlig et af de steder, hvor du kan få et mobilabonnement for så lidt som kun 48 kroner om måneden. Og det er endda med 2GB data og 2 timers tale hver eneste måned.

Der er også pakker med helt op til 70 GB data om måneden, og der er en lang række abonnementer imellem, som du kan kigge nærmere på. Der er med stor sandsynlighed et perfekt mobilabonnement til netop dine behov.

Gladmobil mobilabonnement

Ønsker du at få dig et godt og billigt mobilabonnement i Danmark, er der ingen grund til at kigge meget længere end til GladMobil. Her får du nemlig rigtig meget for dine penge, og du kan komme i gang med deres billigste mobilabonnement for bare 48 kroner om måneden. Det er til at have med at gøre.

GladMobil er det teleselskab, du skal vælge, hvis du gerne vil have meget for dine penge, og hvis du vil have et mobilselskab, du bliver glad i låget af at bruge. Her bliver der taget hånd om kunderne, og du kan se frem til en vanvittig lav mobilregning hver eneste måned.

Mobilabonnement til ældre

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at de unge mennesker nok bruger deres mobiltelefoner lidt mere, end ældre mennesker gør. De bruger i hvert fald nemt meget mere data, og derfor kan det være en god idé, hvis du leder efter et mobilabonnement til ældre, at vælge et abonnement med ganske få GB data.

Hvis der slet ikke er brug for data, hvilket kan være tilfældet for mange ældre mennesker, da mange stadig ejer mobiler uden internet, kan du med fordel også kigge nærmere på et forbrugsafregnet mobilabonnement, som vi kigger lidt nærmere på lige herunder.

Forbrugsafregnet mobilabonnement

Et forbrugsafregnet mobilabonnement er et abonnement, som du måske kan huske det fra gamle dage. Dengang hvor vi betalte for hvert eneste minut, vi snakkede i telefon. Med dette abonnement betaler du for hvert minut, du taler i telefon, for hver SMS, og for hver MB data du bruger.

Derfor er det bedste egnet til personer, der ikke bruger meget data, eller generelt set ikke bruger deres mobiler meget, men som bare gerne vil have en, når der lige er behov for at ringe engang imellem. Det koster typisk 19-29 kroner om måneden i fast pris, og så derudover betaler du for dit forbrug.

Mobilabonnement til 49 kroner

Vil du gerne have et af landets billigste abonnementer, bør du kigge efter de løsninger, der ligger til 48-49 kroner hos de mange discount teleselskaber. Det er nok den billigste pris for et abonnement, du finder i Danmark, hvis du ikke skal have dig et abonnement, der er forbrugsbaseret.

Du finder bl.a. mobilabonnementer til 48 kroner hos både GladMobil og Greentel, mens du også kan finde et billigt mobilabonnement til 49 kroner om måneden hos eksempelvis Oister, der er værd at kigge nærmere på. Du får som regel 1-4 GB data og 1-4 timers tale i disse pakker, så der er faktisk nok indhold til langt de fleste mennesker.

Mobilabonnement til 59 kroner

Er det ikke helt nok med et abonnement med 1 GB data og 1 times tale, og vil du gerne have lidt mere, uden at gå meget op i pris, kan du også vælge at tage et nærmere kig på et mobilabonnement til 59 kroner. Her får du lige lidt mere i din pakke, for kun 10 kroner mere om måneden.

Vælger du et abonnement til 59 kroner, kan du se frem til at få eks. 2 GB data og 2 timers tale i dit abonnement, hvis du vælger et fra GladMobil. Kigger du i stedet hos Greentel, kan du få hele 3 GB data og 3 timers tale.

Mobilabonnement til 69 kroner

GladMobil kan ikke hjælpe dig, hvis du gerne vil have et abonnement til 69 kroner om måneden. Her må du i stedet kigge mod eks. Greentel, hvor du kan få dig et mobilabonnement med 5 GB data og 5 timers tale for kun 69 kroner pr. måned.

Der er ikke mange andre på markedet lige nu, der kan matche samme pris. Hvis du i stedet vil have mere eller mindre indhold din pakke, kan du kigge mod de løsninger, der enten er lidt billigere eller lidt dyrere. Jo dyrere et abonnement er, desto mere får du som regel også med i dit abonnement.

Mobilabonnement til 79 kroner

Nu begynder vi at komme op til de abonnementer, hvor du kan forvente at få en del mere data og taletid for dine penge. Vælger du et abonnement til 79 kroner, skal du kigge nærmere på mulighederne hos eks. Greentel, GladMobil, Telia, CBB Mobil, Call Me eller hvor du nu har lyst til at blive kunde.

Jo højere vi kommer op i pris, desto flere valgmuligheder har du også. Her kan du eksempelvis finde et abonnement med 8GB data og 8 timers tale hos CBB Mobil. Det samme kan du også få hos OK Mobil, mens flere af de andre udbydere kan tilbyde omkring 3-5 GB dat og samme mængde taletid. Dog kan du hos Greentel få et særlig abonnement med 2 timers tale og hele 20 GB data. Så er der ellers plads til at surfe løs.

Mobilabonnement til 89 kroner

Ønsker du at købe et abonnement til din mobil, og ligger dit budget på 89 kroner om måneden, kan du få dig en rigtig god pakke hos bl.a. Greentel, der står klar med 10 timers tale og hele 20 GB data for den pris. GladMobil kan give dig 8 GB data og 8 timers tale, mens du hos andre selskaber skal lidt højere op i pris for at være med.

Langt de fleste mennesker vil sagtens kunne klare sig med et mobilabonnement for 89 kroner om måneden. Her får du rigeligt med, og for bare et par år siden, var det nogenlunde det højeste antal af GB data, du kunne få med om måneden. Men tiderne har forandret sig, og nu er et 20 GB data abonnement et af de mindre abonnementer.

Mobilabonnement til 99 kroner

Langt de fleste teleselskaber har et mobilabonnement til 99 kroner om måneden. Derfor er der næsten ingen grænser for, hvor du kan vælge at få dit abonnement, hvis du har plads til at betale 99 kroner om måneden for det.

Ved 99 kroner kommer en spiller som eks. Eesy på banen, hvor du altid får fri tale, og i dette abonnement yderligere 15 GB data om måneden. Call Me kan give dig 40 GB data og 10 timers tale, mens du hos CBB også får 15 GB data og fri tale. Oister er også med her, og de springer skalaen med hele 100 GB data og 100 timers tale for 99 kroner om måneden. Mange andre teleselskaber har også et godt abonnement til dig for 99 kroner pr. måned.

Mobilabonnement 109 kroner

Gør det ikke noget, at dit månedlige mobilabonnement kommer op på lidt mere end 100 kroner, kan du også finde en række abonnementer til 109 kroner flere forskellige steder. Call Me kan eks. klæde dig på med 50 GB data og 20 timers tale, og hos Oister får du fri tale og hele 120 GB data.

Derfor skal du ikke være bange for, at du kommer til at løbe tør for data lige foreløbig, hvis du vælger et abonnement til 109 kroner. Der kommer til at være rigeligt med data til dig, så du frit kan streame film, musik og serier uden problemer.

Mobilabonnement 119 kroner

Strækker dit budget sig til 119 kroner om måneden, er der også en lang række abonnementer, du kan tage med i dine overvejelser. CBB er klar med 55 GB data og fri tale, hos Call Me er det 50 GB data og fri tale, mens du hos Greentel kan få dig et abonnement med 20 timers tale og 40 GB data.

Er fri tale vigtigt for dig, og vil du gerne være på TDC netværket, kan du også vælge at oprette et abonnement til 119 kroner om måneden hos Eesy. Du skal ikke være bange for, at du ikke kan få nok taletid med i dit abonnement til lige denne pris. Her begynder der at komme fri tale med hos de fleste abonnementer.

Mobilabonnement 129 kroner

Der er i øjeblikket ikke den store mulighed for at finde et mobilabonnement til 129 kroner om måneden. Langt de fleste abonnementer, der før lå på 129 kroner, er som udgangspunkt sat ned de fleste steder til kun 119 kroner om måneden.

Så hvis du har et budget på 129 kroner til dit mobilabonnement, kan du med fordel kigge nærmere mod et af de abonnementer til 119 kroner om måneden og glæde dig over at spare 10 kroner om måneden. Ellers kan du kigge lidt nærmere på abonnementerne til 139 kroner.

Mobilabonnement 139 kroner

Når vi nu er kommet til abonnementerne til 139 kroner pr. måned, kan vi blandt andet tage et kig på Eesy, der har et godt abonnement klar til dig til den pris. Her får du hele 60 GB data med i dit abonnement, samtidig med at du kan glæde dig til fri tale, som du altid får, når du opretter dig hos Eesy.

Har du brug for endnu mere data, kan du blandt andet tage et kig på Oisters tilbud lidt længere oppe, som giver dig 100 GB for en lavere pris. Men så kommer du omvendt ikke til at være på TDC netværket, som er det stærkeste netværk i Danmark.

Mobilabonnement 149 kroner

Der er en lang række teleselskaber, der giver dig mulighed for at få et abonnement med masser af indhold for 149 kroner. Det er også her, hvor vi begynder at nærme os nogle af de abonnementer, der har yderligere indhold med, som du kan glæde dig over at bruge hver eneste måned.

For 149 kroner får du bl.a. 50 timers tale og 40 GB data med et abonnement fra GladMobil. DukaTale giver dig fri tale og 50 GB data, mens du hos Telmore får fri tale og 40 GB data eller 20 timers tale og 60 GB data. Telia kan give dig fri tale og 30 GB data samt mulighed for rabat på en lang række tjenester.

MObilabonnement 159 kroner

Når vi er kommet op til priserne på 159 kroner om måneden, kan du begynde at glæde dig til at få både fri tale og fri data, da de første fri data abonnementer begynder at vise sig her. Det er blandt andet Oister, der melder sig på banen og kan give dig et abonnement med både fri tale og data for 159 kroner om måneden.

Telmore kan give dig 60 GB data og fri tale, hvis du gerne vil være på TDC netværket. Oister opererer på 3 netværket, og det er ikke alle husstande i Danmark, der er lige glade for at være på 3 netværket som på TDC netværket. Så husk altid også at tænke på netværk, når du skal vælge mobilabonnement.

Mobilabonnement 179 kroner

Vil du gerne have fri data og være på TDC netværket, skal du op og betale 179 kroner om måneden for dit abonnement. Men så kan du til gengæld også få dig et abonnement med både fri tale og fri data fra Eesy til 179 kroner pr. måned.

Det samme gør sig også gældende hos CBB Mobil og Call Me, der også står klar med fri tale og fri data for 179 kroner pr. måned. CBB Mobil opererer på Telenors netværk, Call Me på Telias, bare så du er klar over det. En af de sidste muligheder for et abonnement til 179 kroner om måneden er OK Mobil med en pakke på 200 GB data og fri tale til samme pris.

Mobilabonnement 199 kroner

Det sidste abonnement, vi kigger på i denne omgang, er det til 199 kroner. Der findes også abonnementer til en højere pris derude, men dem kan du se i prisguiden øverst på siden. Til 199 kroner kan du få et 5G ready mobilabonnement fra Telia med 50 GB data og fri tale.

Der ligger som sagt en lang række abonnementer til en højere pris, men dem kan du tage et nærmere kig på herover, hvis du gerne vil begynde at have en række streamingtjenester med i dit abonnement også.

Mobilabonnement til alarm

Hvis du køber dig en alarm, er det jo vigtigt, at den kan være online og kommunikere døgnet rundt. Derfor er der tit og ofte brug for et SIM kort i en alarm. Ergo er der ikke tale om et konkret mobilabonnement til en alarm, som du skal have fat i, men derimod bare SIM-kortet.

Det kan dog ofte være nødvendigt at oprette et abonnement for at kunne få fat i det SIM-kort. Du kan ikke rigtig få fat i et SIM-kort som privatkunde i Danmark, uden at du opretter dig et mobilabonnement. Dog kan du finde mange abonnementer til meget få kroner pr. måned, så du kan nemt bruge et af de billige abonnementer, få SIM-kortet og sætte det direkte i din alarm, hvis den skal bruge et SIM-kort for at fungere. Og det kommer ikke til at stå dig i alverden.

Mobilabonnement til erhverv

Driver du en forretning, kan det være, at du har brug for mobilabonnementer og telefoner til dine ansatte. Der er mange teleselskaber, der arbejder med virksomheder som kunder, og derfor er det heller ikke svært at komme i gang med at lave en erhvervsaftale med et teleselskab.

Det kan faktisk være en fordel at lave sådan en aftale, da det også kan give dig rabatter på mobiler, som du med stor sandsynlighed også skal købe ind til dine medarbejdere. Og du kan tit få gode rabatter på mobiler, hvis du vælger at have dit abonnement hos den samme udbyder.

Derfor skal du tjekke om der er bedre mobilabonnementer

Er du interesseret i at få det bedste mobilabonnement til prisen, er det også meget vigtigt, at du ikke bare lader dit nuværende abonnement stå til. Det nytter ikke noget, hvis du har haft det samme abonnement i fem år, uden at du har tjekket, hvad der er kommet på markedet i mellemtiden.

Der kommer hele tiden nye mobilabonnementer og teleselskaber på markedet, og der kommer hele tiden nye pakker og muligheder, som der ikke var der for fem år siden. For få år siden var det faktisk ikke muligt at få et abonnement med fri data, og se hvor vi er i dag. Så tjek løbende for om der er bedre mobilabonnementer derude.

Det er aldrig for sent at skifte mobilabonnement

Det er heller aldrig for sent at skifte dit abonnement ud med et nyt. Selvfølgelig er du bundet til at betale for et mobilabonnement i en periode, hvis du har skrevet under på sådan en aftale. Men efter de seks mdr., eller hvor lang tid det nu er, du har bundet dig for, kan du sagtens skifte abonnement til en anden udbyder.

Derfor kan det også være en god idé ikke at binde dig, da du på den måde ikke bare har friheden til at skifte dit abonnement ud med et andet.

Husk at tjekke om der er binding på dit mobilabonnement

Det er derfor også altid vigtigt, at du husker at læse det med småt, når du tegner dig et nyt mobilabonnement, så du er sikker på, at der ikke er binding på dit abonnement. Det ville jo være en skam at binde sig i et halvt år, bare fordi det hele lige er gået lidt for hurtigt med at oprette abonnementet.

De fleste steder er der dog ikke binding på et mobilabonnement, og det kommer som regel også kun i forbindelse med køb af en mobiltelefon med en skarp rabat. Opretter du bare et abonnement for sig selv, vil der hos de fleste teleselskaber ikke være en binding på dit abonnement.

Brug altid tid på at finde det bedste mobilabonnement

Er det vigtigt for dig at spare penge på dit mobilabonnement, eller er der noget bestemt, som du gerne vil have med i dit abonnement, er det en rigtig god idé at bruge lidt tid på at undersøge markedet – eksempelvis ved at være på en hjemmeside som denne – så du kan danne dig et billede af, hvilke muligheder der er derude.

Du bør altid bruge tid på at researche markedet til bunds, så du er sikker på, at du ikke kommer til at vælge en løsning, der enten er for dyr for dig, og som du kunne have fået billigere et andet sted, eller som ikke har det indhold med, som du ville have haft.

Har du spørgsmål til dit mobilabonnement?

Skulle det ske, at du har spørgsmål til dit mobilabonnement, eller har du spørgsmål om et kommende mobilabonnement, som du overvejer at købe, men som du ikke har købt endnu, kan du altid tage fat i kundeservice hos den pågældende udbyder, som du enten er hos eller overvejer at oprette dig hos.

Langt de fleste teleselskaber har en kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig det meste af ugen. Her kan du enten chatte eller ringe til, og så får du hurtigt en medarbejder i røret, som er klar til at svare på alle de spørgsmål, du nu engang måtte ligge inde med.

Kan alle mobilabonnementer frit bruges i EU?

Både ja og nej. Langt de fleste mobilabonnementer nu om dage kan du bruge en del af i EU. Der er en bestemt portion af dit abonnement, som kan bruges uden for landets grænser i det øvrige EU, uden at det vil koste dig ekstra.

Så sender du gratis SMS’er herhjemme, gør du det også i EU. Ringer du gratis i 5 timer, er der måske 2 af timerne, du kan bruge uden yderligere omkostninger i EU, og det samme gælder for en portion af din data.

Mobilabonnement uden for EU

Det samme gør sig ikke gældende ved brug af dit mobilabonnement uden for EU. Her er der nogle andre regler på spil, og her kan du godt forvente at komme til at betale meget mere for dit forbrug, end du gør i Danmark.

Der er som regel kontant afregning direkte for dit forbrug uden for EU, og det koster som regel en del både at snakke eller at bruge data. Derfor kan det tit være en idé at overveje at få et lokalt mobilabonnement fra det land, du er i, hvis du skal være væk i længere tid.

Kan jeg få gratis oprettelse på mit mobilabonnement?

Ja, du kan i langt de fleste tilfælde godt få gratis oprettelse på dit mobilabonnement. Det er ikke mange steder, du nu om dage skal betale for en oprettelse på et mobilabonnement. Og skal du betale for oprettelsen, er der alligevel så tit kampagne på 0 kroner i oprettelse.

Det er blandt andet også med til at gøre det meget nemt at skifte over til et nyt teleselskab, hvis du vil, da du ikke skal tænke på at betale en dyr oprettelse.

Mobilabonnement med RKI

Ja, der er flere steder, der tillader dig at få et mobilabonnement, selvom du er i RKI. Du skal dog være opmærksom på, at dit abonnement kan blive lukket, hvis du ikke tanker op på din konto hver eneste måned og dermed betaler for dit abonnement.

Der kan dog være nogle krav ved disse abonnementer, når du er i RKI. Ofte kan du eks. ikke gøre brug af det uden EU, da det er forbrugsafregnet, og du tit ikke har adgang til det som værende en del af RKI. Men at få et mobilabonnement i Danmark kan godt lade sig gøre.

Mobilabonnement hvor jeg kan ringe gratis til udlandet

Det er ikke rigtig muligt at få et mobilabonnement, hvor du kan ringe gratis til udlandet. Hvis du leder efter sådan en service, kan du altid kigge på Skype som en løsning, hvor du kan betale en fast pris for at få lov til at ringe, så meget som du vil.

Det er dog muligt at få mobilabonnementer eller taletidskort, hvor du ringer for en fast lav pris til en række lande. 3 er blandet et af de teleselskaber, der gør sig meget i billigt forbrug i udlandet, også uden for EU. Så skal du eksempelvis snakke med USA eller Thailand, er det værd at kigge nærmere på.

Mobilabonnement med fri roaming

Du kan ikke få dig et mobilabonnement, hvor du bare kan roame så meget, som du vil, i alle lande i hele verden. Men du kan sagtens få dig et abonnement, hvor du får inkluderet roaming i en lang række EU lande. Så rejser du bare inden for EU, kan det sagtens lade sig gøre.

Her får du så bare adgang til en del af din pakke, som du har i Danmark. Har du eks. 10 GB data i Danmark, kan det være, at du har 4 GB data til rådighed i resten af EU. Ergo kan du roame for 4 GB data i EU, uden at det kommer til at koste noget ekstra.

Mobilabonnement med router

Hvis du gerne vil kombinere dit mobilabonnement og dit abonnement på internet med en router, kan du godt gøre det. Du kan eksempelvis vælge at oprette et abonnement hos Eesy, hvor du får fri data for en fast lav pris om måneden.

Her kan du så betale for at få et ekstra datakort med, som du kan sætte i din 4G router. På den måde har du altså en fast pris på et mobilabonnement, der både giver dig adgang til forbrug på din mobil samt internet via en router i din bolig, i dit sommerhus eller hvor du nu har brug for det.

Mobilabonnement som pensionist

Har du som pensionist brug for et mobilabonnement, vil vi anbefale dig at få et abonnement uden så meget indhold, da du nok ikke bruger din mobil nær så meget, som så mange andre gør.

Bruger du din mobil meget, er det klart, at du selvfølgelig skal have nok indhold i din pakke, til at du kan bruge så meget data og taletid, som du vil. Men bruger du bare din mobil til at ringe fra, og så folk kan ringe til dig, og ikke andet, behøver du ikke et abonnement med særlig meget hverken data eller taletid. Du kan evt. overveje et forbrugsafregnet abonnement.

Find mobilabonnement med god dækning

Når du skal have dig et mobilabonnement, kan det være en god idé at vælge et abonnement fra en udbyder, der kan tilbyde dig en god dækning i hele landet. Der er tre-fire netværk i Danmark, da Telia/Telenor har slået sig sammen. Desuden findes der 3 og TDC (YouSee).

TDC har det største netværk i Danmark, men det betyder ikke, at du ikke kan bo et sted, hvor der er rigtig god dækning fra enten 3, Telenor eller Telia også. Du kan altid tjekke mobildækningen online, inden du opretter dit abonnement, så du kan se, hvordan det enkelte selskab dækker i dit område.

Hvad gør jeg hvis mit mobilabonnement har dårlig dækning?

Oplever du, at du har dårlig dækning på dit mobilabonnement, kan det skyldes flere forskellige ting. Det kan blandt andet være, at du er på et netværk (Telia, Telenor, 3 eller YouSee) som ikke dækker godt nok i det område, du befinder dig i. Der kan simpelthen være for langt til nærmeste telemast.

Det kan også være, at du har en telefon med en for dårlig antenne. Eller at du bor i et betonhus, som signalet har svært ved at trænge igennem. Der kan være mange forskellige årsager til, at du oplever dårlig dækning på din mobil.

Kan jeg give mobilabonnement som gave?

Ja, du kan som sådan godt give et mobilabonnement i gave. Det kan dog være nødvendigt at oprette det sammen med vedkommende, da der gerne skal bruges et CPR nummer, og at vedkommende jo står for mobilabonnementet, med mindre du har tænkt dig at betale for det for altid.

Det sker dog oftest, at det bliver givet sammen med en mobiltelefon. Skal du eks. give en gave til et af dine børn, og vil du give en mobil, kan du sagtens få oprettet et mobilabonnement sammen med det.

Mobilabonnement som gavekort

Det er ikke rigtig muligt at give et gavekort til et mobilabonnement. Dog er der flere teleselskaber, der har forsøgt sig med at give dig gode priser på eks. gavekort som en bonus for at være kunde hos netop dem. Zenji har blandt arbejdet med det.

Mobilabonnementer er jo langt hen af vejen noget personligt, som hver familie eller person har for sig. Det er ikke som sådan noget, du giver et gavekort til at få. Så ville jeg i stedet kigge efter at købe en mobil eller at give en gavekort til en mobil i stedet for.

Mobilabonnement Grønland

Der er ikke nogle af de almindelige teleselskaber i Danmark, der tilbyder et abonnement, som du kan bruge frit på Grønland. Skal du til Grønland, kan du med fordel kigge nærmere på en aftale hos Telepost, som kan tilbyde dig et grønlandsk mobilabonnement.

Er du eks. kunde hos YouSee, kan du også kigge nærmere på at få dig en rejsepakke med indhold til Grønland, som du kan bruge deroppe. Det kan du finde meget mere om inde på deres hjemmeside, hvor du også kan finde info om rejsepakker til andre lande i verden.

Mobilabonnement med gratis telefon

Det kan faktisk stadig lade sig gøre at få en fri telefon, hvis du vælger at oprette et mobilabonnement sammen med. Eller fri og fri, det koster dig gerne 1 krone for mobiltelefonen, men det er jo nærmest det samme som at få den gratis.

Dog kræver det jo gerne, at du binder dig til et, ofte relativt dyrt mobilabonnement ved siden af, så du måske skal betale 3-400 kroner om måneden. Og dette gælder som regel ikke som tilbud på de nyeste iPhones eksempelvis. Det er gerne lidt ældre modeller, du kan få for 1 krone med et mobilabonnement ved siden af.

Mobilabonnement med lydbøger

Ja, det kan godt lade sig gøre at få et mobilabonnement med adgang til lydbøger. Det kan du blandet andet via Telmore, hvor du kan få Telmore Play, der giver dig adgang til Bookmate. Det er en service, der giver dig adgang til både e-bøger og lydbøger, ligesom du måske kender det fra Mofibo og Nextory.

Det er som udgangspunkt et af de eneste steder, hvor du kan få dig et mobilabonnement med adgang til lydbøger. Men til gengæld kan du også få en række andre tjenester med i samme abonnement hos Telmore, hvis du har lyst til det. Så kan du samle stort set alle digitale tjenester under en og samme paraply.

Mobilabonnement til lavt forbrug

Hvis du ikke har et særligt højt forbrug, vil jeg anbefale dig at få et mobilabonnement til omkring de 49-59 kroner om måneden. Det passer rigtig godt til dig, der ikke bruger din mobil meget, som stadig lige vil have lidt data og taletid, så du kan tjekke Facebook eller ringe til din familie.

Du kan være i gang med et mobilabonnement i Danmark for næsten ingen penge om måneden. Alle har jo råd til at betale 49 kroner for et mobilabonnement, som faktisk kommer med en okay pakke, mange vil kunne bruge.

Mobilabonnement med Bookmate

Som tidligere nævnt kan det lade sig gøre at få et mobilabonnement med lydbøger og e-bøger. Og det er altså via Bookmate. Så er du på udkig efter et mobilabonnement med Bookmate, kan det lade sig gøre at få det hos Telmore. Det sker i form af deres Telmore Play abonnement.

Her kan du også få adgang til en masse andre spændende tjenester, som du måske allerede har abonnement på, men som du kan spare væk ved at samle det hele under en og samme ordning via et abonnement hos Telmore. Inklusiv et abonnement på Bookmate.

Hvilket mobilabonnement er bedst i test?

Det er meget en smagssag, når det kommer til bedst i test. Først og fremmest leverer de forskellige teleselskaber i Danmark tre forskellige dækninger, da der er tre netværk i landet. Bor du et sted, der ligger uden for 3’s dækning, er det klart, at du vil have en dårlig oplevelse af at være på det.

Vil du gerne have lave priser, bør du gå efter lavprisselskaberne som Oister, CBB Mobil, GladMobil eller Eesy. Vil du gerne have mange streamingtjenester, købe mobiler og andet, kan du med fordel kigge på YouSee, Telia, Telenor eller Telmore som mulige løsninger.

Mobilabonnement med Disney Plus

Der er endnu ikke et teleselskab, der har lavet en aftale med Disney Plus, ligesom der er blevet lavet aftaler med mange af de andre streamingtjenester herhjemme. Dog er Disney Plus også relativt nyt i Danmark, så der går nok alligevel noget tid, hvis vi overhovedet ser et samarbejde.

Disney er jo så store, så det er ikke sikkert, at de kommer til at lave et samarbejde med et dansk teleselskab. Men Netflix kan du jo få med flere steder i dag, så måske er vi heldige at kunne få det med i vores mobilabonnement om et år eller to, når det rigtig er kommet ind i Danmark.

Mobilabonnement med data deling

Data deling er en rigtig fin ting, som virkelig er værd at kigge nærmere på, hvis du gerne vil kombinere dit mobilabonnement med dit bredbånd, og du ikke gider at betale for begge dele. Med data deling har du flere SIM-kort knyttet til et abonnement, så du kun betaler for det ene abonnement.

Det ene SIM-kort kan du så sætte i din mobil og bruge det, som du plejer at bruge et mobilabonnement, mens du med det andet SIM-kort kan sætte det i en 4G router og være på nettet på din tablet eller computer, som du har lyst til. Dette kan du blandt andet få hos Eesy.

Mobilabonnement uden binding

I Danmark er det heldigvis meget nemt at finde et mobilabonnement uden binding. Faktisk er der rigtig mange af teleselskaberne, der ikke har binding på deres abonnementer. Når der ikke er binding på, betyder det, at du kan opsige dit abonnement fra den ene måned til den anden.

Der er dog stadig flere steder, hvor du ikke slipper for en binding på dit abonnement. Det sker eks. tit, når du køber en mobil med mobilrabat samtidig med. Så kan der typisk være en binding på seks måneder på dit abonnement, før du kan opsige det og rykke videre til en anden udbyder.

Familie mobilabonnement

Hvis I er en større husstand, hvor der er flere, der har mobiler, kan det være en god idé at kigge nærmere på et familie mobilabonnement. På den måde kan du altså få en samlerabat, hvilket kan løbe op i ret mange penge.

Det kan blandet andet lade sig gøre hos 3, Telenor og YouSee, hvor der kan være penge at spare, hvis du vælger at oprette abonnementer til hele familien hos et og samme sted. Det er ikke sikkert, det er den billigste totale løsning, men det kan give dig et godt overblik over jeres samlede forbrug.

Fortrydelsesret på mit mobilabonnement

Bestiller du et mobilabonnement over nettet, har du som udgangspunkt en fortrydelsesret på 14 dage. Så du kan altså nå at få dine penge tilbage, hvis du når at ændre mening inden for de første to uger. Det er altid meget rart at vide, hvis du nu når at finde noget endnu billigere, inden for de 14 dage.

Du skal bare sørge for at tage kontakt til teleselskabet i tide, så du er sikker på, at du bruger din fortrydelsesret, inden tiden er udløbet. Så tag gerne telefonisk kontakt med denne henvendelse.

Mobilabonnement til iPhone

Hvis du har dig en iPhone, er der ikke kun et mobilabonnement, der passer til. Det kan du få mange forskellige steder, og det er helt op til dig selv at finde ud af, hvor meget indhold du har brug for, alt afhængig hvor meget du er på din iPhone.

Bruger du rigtig meget data, kan det måske være, at du skal overveje at få dig et abonnement med fri data. Det kan også være, at du skal kunne bruge meget af dit indhold i EU. Så er det bare med at finde en pakke med en masse EU data og taletid inkluderet.

Mobilabonnement kampagner

Der kommer stort set hele tiden nye mobilabonnement kampagner på markedet. Derfor kan det også være en god idé at gøre brug af en af disse mange gode tilbud, der kommer med disse kampagner, når du skal oprette dig et nyt mobilabonnement.

Her kan det blandet andet være en god idé at følge med i reklamerne i tv, eller du kan klikke dig til hver eneste hjemmeside for disse teleselskaber og tjekke op på, om der er en eller anden kampagne lige nu, som du kan gøre brug af, og som passer til dine behov.

Mobilabonnement kun med tale

Hvis du vil have et mobilabonnement kun med tale, eller rettere uden data, kan du kigge på to typer af abonnementer. Du kan enten kigge på et forbrugsbaseret abonnement, hvor du betaler en fast lav månedspris på eks. 19 kroner om måneden, og så betaler du ellers bare for det, du bruger.

Der er også nogle teleselskaber, der tilbyder talepakker. Her kan du eks. få 10 timers tale om måneden, og så kan du tilkøbe dig til datapakker udover, hvis du får brug for det. Greentel og 3 er nogle af de teleselskaber, der tilbyder denne form for abonnement.

Mobilabonnement anmeldelser

Når du skal have dig et nyt mobilabonnement, kan du have lyst til at læse mobilabonnement anmeldelser. Men ofte er det ikke så meget abonnementet, du skal tænke på, da det jo som regel er, som det skal være. Det er gerne firmaet bag, herunder bl.a. dækningen på abonnementet, som der kan anmeldes.

Hvis du har 10 GB data i det ene abonnement, er det ikke så anderledes end de 10 GB data, du har i et andet abonnement. Men du kan sagtens opleve stor forskel på de to leverandører af de to abonnementer. Teleudbyder A kan give en enorm god service og oplevelse, mens Teleudbyder B kan give meget ringe forhold. Så kig mere på anmeldelser af teleselskabet bag end af selve mobilabonnementet.