Her Går Det Godt Podcast – Lyt Gratis 45 Dage

Er du også stor fan af Peter Falktoft og Esben Bjerre, og vil du gerne have mulighed for at lytte til deres podcast Her Går Det Godt, foregår det i dag på Podimo. Podcasten lå længe gratis på diverse podcastplatforme, men rykkede pr. 1. februar 2022 over på Podimo, hvor det kræver medlemskab for at lytte med til de sjove observationer, de to dygtige værter gør sig på ugentlig basis.

Det koster 59 kroner om måneden at have et medlemskab hos Podimo. Men vi kan hjælpe dig med at prøve de første 45 dage gratis, så du kan lytte til Peter og Esben i Her Går Det Godt i små seks uger, for så derefter at tage stilling til, om du vil fortsætte dit abonnement, eller om du vil nøjes med de gratis 45 dage.

Kan jeg få Podimo og lytte til Her Går Det Godt for 29 kroner om måneden?

Lige da Peter og Esben rykkede til Podimo, var der et introtilbud, hvor det kunne lade sig gøre at få det første lange stykke tid for en lav pris til kun 29 kroner om måneden. Dette tilbud er ikke gældende længere.

Dog kan du altså få dine første 45 dage gratis og prøve det kvit og frit af uden endda at skulle betale 29 kroner om måneden. Så det kan du gøre i stedet for, hvis du er interesseret i at prøve at lytte til Her Går Det Godt Podcast hos Podimo.

Hvad kan du glæde dig til i Her Går Det Godt?

Hvis du ikke har været vant til at lytte til programmet før, kan du glæde dig til en masse godt indhold, når du første gang tænder for Peter Falktoft og Esben Bjerre i podcasten Her Går Det Godt.

De to værter har arbejdet sammen inden for radio i mere end 10 år, og de giver dig alt fra anmeldelser af vin, film og spil til politik, nyheder og sjove anekdoter, når de uge efter uge – året rundt – leverer guf til dine øregange.

Fra Youtube – HGDG Highlight

Du kan også glæde dig til en masse specials, hvor de to værter har en særlig gæst eller to med i studiet, og hvor de går en tak dybere ned i et særligt emne. Der er blandt andet lavet specials med Jesper Theilgaard om klimaet, krigsspecial med Peter Viggo Jakobsen og hestespecial med Cathrine Laudrup-Dufour. Det er bare tre af de bunker af specials, der er blevet sprøjtet ud fra studiet inden for de sidste par år.

Her Går Det Godt Valgamok med Peter og Esben

En anden ting du også kan glæde dig til i Her Går Det Godt er deres koncept Valgamok. Et fantastisk arrangement, hvor Peter og Esben guider dig igennem nogle af de vigtigste valg både i Danmark og i udlandet.

Disse programmer sker som regel i forbindelse med det danske folketingsvalg og kommunalvalget samt ved præsidentvalget i USA. Programmerne er typisk gratis tilgængelige på en platform som Youtube, men hvis du vil lytte til al optakten og snakken på bagkant dagen derpå, sker det altså i Her Går Det Godt podcasten, som du kan få adgang til via Podimo.

Valgamok har gennem tiden kastet mange gyldne øjeblikke af sig, så det kan i den grad svare sig at følge med, når de to dygtige værter dykker ned i demokratiet og har fokus på de vigtigste overskrifter fra valgkampen. Hvem husker ikke Esben Bjerres baksede hals ved det amerikanske præsidentvalg, hvor Her Går Det Godt i øvrigt var de første til at kalde, at Trump stak af med sejren? Eller hvad med folketingsvalget i 2019, hvor både Peter og Esben i sved og sygdom sendte live fra Christiansborg. Her var der i øvrigt tæt kamp mellem de to værter og Claus Hjort Frederiksen om, hvem der svedte mest.

Vi kan da også lige nævne afrundingen på det amerikanske præsidentvalg, hvor Biden løb af med sejren, og hvor Esben Bjerre leverer den mest legendariske afslutning på et program nogensinde, da han en kende bedugget og, nogle ville sige relativt søvnig, vågner op fra en stille lur for rullende kameraer kl. 06.55, efter at Peter har rundet programmet af, og alligevel ikke helt vil kalde det en dag.

Billede fra Youtube – Valgamok 2020

Hvis du savner underholdning, og du ikke helt kan forlige dig med at se DR eller TV2 på en aften i demokratiets navn, kan vi i den grad anbefale dig at tage et kig på Valgamok fra Her Går Det Godt. Så kan du være garanteret festlig stemning, de mest præcise forudsigelser i byen og en masse gæster i lige så mange timer, som du kan få på hovedkanalerne.

Her Går Det Godt Rejseprogrammer fra Kina, Mexico og Sydafrika

Peter og Esben har i snart mange år leveret rigtig mange gode rejseprogrammer fra den store verden, og efter at de gik fra en fast tjans på DR til at skabe deres eget podcast-imperium, er de også begyndt at producere rejseprogrammer i Her Går Det Godt navnet. De hedder gerne “i (indsæt land) går det godt”, og de har blandt andet lavet I Sydafrika Går Det Godt, I Mexico Går Det Godt samt I Kina Går Det Godt. Og det er forhåbentlig ikke det sidste, vi får at se på det område.

Fra Youtube – I Mexico Går Det Godt

Dog må vi ikke glemme deres ikoniske programmer under navnet Monte Carlo, hvor de også fik lavet Monte Carlo elsker Jøderne, Monte Carlos elsker USA og Monte Carlo elsker Putin.

I Her Går Det Godt podcasten kan du komme med helt ind bag facaden og lytte om al optakten, snakken om og bedømmelse af de lande, de to værter rejser rundt i. Du kan få svar på mange af de spørgsmål, du måske har dannet undervejs i tv-programmerne, eller du kan bare læne dig tilbage og lytte til sjove anekdoter om shamaner, der ikke dukker op som aftalt i ahuasca trip i regnskoven, eller om munkens mobil i Xiolin templet i Kina.

Bliver du ikke tilfreds med bare at se programmerne, er det altså i podcasten Her Går Det Godt hos Podimo, at du lige kommer en tand tættere på deres rejseprogrammer.

10 gyldne øjeblikke i Her Går Det Godt podcasten

Der har været mange gyldne øjeblikke i podcasten Her Går Det Godt, siden Peter og Esben valgte at starte programmet tilbage i december 2017. Herunder lister vi en række af de mest spektakulære og sjoveste øjeblikke op. Hvis du er fast lytter af programmet, kan du sikkert huske alle historierne. Og hvis du ikke har hørt programmet før, kan du få en idé om, hvad der venter dig, når du opretter dit abonnement hos Podimo og trykker play på Her Går Det Godt podcasten.

En bedugget flyvetur på business class til Japan

Peter og Esben har taget podcastudstyret med på deres første tur på businesclass med på Emirates 380’eren. Esben har taget rigeligt for sig af de våde varerne, og denne helt særlige rejsespecial på lyd er helt klart et af højdepunkterne i Her Går Det Godts historie. Over et par afsnit kommer vi med i 380’eren, i lufthavnen i Dubai, på kattecafé i Tokyo og retur via Dubai igen. Helt klart et lyt værd. Find Turen Går Til Japan episoden fra 19. januar 2018 og lyt til den håndfuld episoder, der kommer i den periode.

Esben bliver jagtet af falk i Dubai

Et andet gyldent øjeblik sker faktisk på samme tur. Peter og Esben er et par dage i ørkenen i Dubai på vej hjem fra Japan, og Esben beretter om en tur ud i ørkenen en tidlig morgen for at flyve med drone. På denne tur bliver Esben pludselig angrebet af en dum falk, og han indser, at han er blevet centrum for et falkeshow. Han overlever heldigvis, men historien er magisk, og det efterlader naturligvis Peter rullende på gulvet af grin.

Julespecials med Adam Holm

Dette er nok mere en samling af øjeblikke, for man kan altså ikke sige Her Går Det Godt, uden også at sige julespecial med Adam Holm. Hvert år op til jul bliver der dækket op på d’Angleterre, og så står den ellers på et par timers opsamling og analyse af året, afbrudt af gløgg og æbleskiver, sammen med den dygtige og morsomme Adam Holm. Det er en fast tradition i Her Går Det Godt, så hvis du begynder at blive fast lytter, kan du allerede nu sætte kryds til næste jul, når næste episode kommer.

Fra Youtube – Julespecial med Adam Holm 2020
Det første afsnit af Her Går Det Godt

Efter længere tid uden så meget lyd fra de to værter, er Peter og Esben endelig tilbage ved mikrofonerne igen. Derfor må det første afsnit af Her Går Det Godt også være en af de gyldne øjeblikke i programmets historie. Episoden kom d. 24. december 2016, og af mange ting bliver den famøse højredrejning af programmet samt diskussionen om, hvad en granguirlande er for en størrelse, født her. Klart en anbefaling at komme med helt fra begyndelsen.

Peter og Esben på Copenhell

Så må du heller ikke snyde dig for at tage med Peter og Esben på Copenhell. Det gør de i en Copenhell special, hvor de ledsages af altid skønne Simon Jul, der guider dem ind i en verden af hård rock og søde mennesker. Der er også senere hen blandt andet blevet lavet en Roskilde special, som du da også kan hygge dig med, hvis du er kæmpe fan af festivaller.

Peter Falktoft kommer næsten i lære som minister

Ikke en special – men det er det så alligevel. Peter skulle have været i lære hos miljø- og fødevareministeren Esben Lunde Larsen. Men kort inden besøget vælger ministeren at gå af, fordi han angiveligt ikke kan rumme følgerne af sådan en oplevelse. Peter stormer fra Go’ Morgen Aften og direkte i studiet, hvor Esben byder ham velkommen med “Hr. Minister, Hr. Minister”. Et forrygende program med fart på, afsætning af en minister og meget andet.

Esben Bjerres tandbørste-eventyr

I marts 2019 får vi også historien om Esben Bjerres tandbørste-eventyr. Eller rettere, hans skulle-have-været eventyr. En beretning om det store apparat, Esben spænder for munden, der får det til at sprøjte med hvidt skum ud i munden på ham. I samme program runder de også den famøse Abhinandan Varthaman a Vir Chakra, som vist ikke kræver nogen yderligere introduktion.

Corona-specials

Da corona svømmede ind over Danmark, fik vi også en masse corona-specials, hvor målet på sigt blev at runde 100 dage med specials. En række podcasts, der meget godt indkapsler hvordan det var at være i Danmark lige der, hvor corona var på sit højeste i landet. Her kan du blandt andet også høre horror historien om Bjarke Ingels i ZOO, skrevet og fortalt af Peter Falktoft selv.

Ugens hund, ugens vin, ugens bolig

Hvis Her Går Det Godt kan noget, så er det at sætte ugentlig fokus på de ting, der fortjener opmærksomheden. Derfor er det også blevet til en række koncepter i programmets levetid, og på slump kan du i stort set alle programmet glæde dig til Ugens Hund, Ugens Vin, Ugens Bolig, Ugens Mørkemand og meget andet, når der sættes fokus på et særligt produkt, fænomen eller personlighed.

Seebach special

Sidst, men ikke mindst, må vi ikke glemme den 29 minutter lange anmeldelse af Seebach – The Musical af Esben Bjerre. Udover klavertangenter, så er der altså ikke meget i livet, der er sort og hvidt er blot en af de mange passager i musicalen, som Esben Bjerre selvfølgelig er helt pjattet med. Han har elsket hvert sekund af opsætningen, og kan næsten ikke vente på, at lignende forestilling igen skal spille i de kongelige gemakker i København. En kort episode, du nemt kan høre, når du skal til grænsen, få nogle billige vare, og komme hjem igen.

Alt dette og meget andet kan du altså få smidt direkte ind i dine øregange, hvis du hopper ind og tilmelder dig hos Podimo. Husk at du kan gøre brug af muligheden for at få de første 45 dage gratis, hvis du vil.

Der er naturligvis også mange andre gode podcasts hos Podimo, men du kommer og bliver først og fremmest for at høre Her Går Det Godt. Sådan må det være.