Hvad koster fibernet om måneden?

Der er nok mange, der tror, at fibernet automatisk koster meget, fordi det er den hurtigste forbindelse, du kan komme på. Men faktisk kan du nemt finde ADSL-bredbånd til en højere pris end fibernet, selvom det lyder mærkeligt.

Der er kommet flere og flere udbydere af fibernet, og der er flere og flere husstande, der er kommet på fibernet landet over. Det har blandt andet være med til at presse priserne ned på fibernet. Jo flere udbydere på markedet, desto større konkurrence er der også om os kunder, og derfor er det nu blevet muligt at få fibernet til nogenlunde samme pris, som “almindelig” internet koster.

Se og sammenlign priser på Fibernet lige her.

Priseksempler på fibernet

For at gøre det konkret for dig, har vi herunder fundet frem til tre konkrete priseksempler, så du kan se, hvad det vil koste dig at få fibernet.

Fibernet fra Waoo – 319 kr. / måned
Skal du have fibernet fra Waoo, og skal du have det så billigt som muligt, kommer du i gang med Waoo Fiber Basic for 319 kr. pr. måned. Her får du en hastighed på 200 mbit/s.

Fibernet fra Fastspeed – 299 kr. / måned
Du kan også vælge at få fibernet fra Fastspeed på TDC netværket. Det koster dig 299 kroner om måneden for op til 1000 mbit/s.

Fibernet fra Stofa – 319 kr. / måned
Vil du have fibernet fra Stofa, kan du få en hastighed på 200 mbit/s fra 319 kroner om måneden.

Fibernet fra YouSee – 329 kr. / måned
Med fiber fra YouSee kan du få en løsning på 50 mbit/s fra 329 kroner pr. måned.

Fibernet fra Hiper – 319 kr. / måned
Og her til sidst har vi Hiper, som kan levere en 1000 mbit/s løsning til dig fra 319 kroner pr. måned.

Samme priser – men stor forskel på hastigheden

Som du kan se herover, er der ikke den store forskel på fibernet priserne fra de forskellige udbydere. Der er dog stor forskel på, hvor stor en hastighed du kan forvente at få.

Hos YouSee starter dit abonnement eks. ved 50 mbit/s, mens du hos en udbyder som Hiper får 1000 mbit/s selv på den billigste løsning. Derfor kan det være en god idé at tænke over, hvor du ender med at oprette dig, da du hos en række udbydere kan få meget mere for pengene, når det kommer til selve hastigheden.