Hvad koster fri data?

Det kan være meget forskelligt, hvad fri data koster. Først og fremmest komme det an på, om du er på udkig efter fri data til et mobilabonnement, eller om du vil have fri data til dit mobile bredbånd.

Der er mange abonnementer nu om dage, der bliver tilbudt med fri tale og fri data, så du som forbruger ikke skal tænke over, hvor meget du egentlig bruger din telefon, men bare kan ringe og streame alt det, du overhovedet orker. Men hvad er priserne på, som det ser ud lige nu?

Hvad koster fri data til mobilabonnement?

Vil du gerne have fri data i dit mobilabonnement, er der flere teleselskaber, der kan tilbyde dig det her og nu. Herunder kan du se en liste over de teleselskaber og deres abonnementer, hvor du kan få fri data med i dit mobilabonnement, så du kan streame alle de film, serier og musiknumre du overhovedet vil.

TeleselskabDataPris pr. månedSe abonnement
CBB MobilFri data179 kr.Gå til CBB Mobil
EesyFri data199 kr.Gå til Eesy
3Fri data270 kr.Gå til 3
YouSeeFri data299 kr.Gå til YouSee

Hvad koster fri data til mobilt bredbånd?

Er det mobilt bredbånd, du gerne vil have fri data til, kan det ikke på samme måde lade sig gøre. Du kan dog stadig få utroligt meget data med i dit abonnement, men mange af pakkerne er op 100-10000 GB data, alt afhængig hvor du vælger at få dig et abonnement.

Det kan være en rigtig god idé at få meget data med i din pakke, når du vælger mobilt bredbånd, hvis I er flere der skal deles om abonnementet. Når det ikke bare er dig selv, der skal bruge dataen, kan det hurtigt blive brugt, hvis du ikke har nok med i dit abonnement.

Læs mere om mobilt bredbånd på vores side her.