Hvad koster mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er i løbe af de sidste par år blevet mere og mere populært at bruge. Det skyldes blandt andet, at vi mere og mere gør brug af mobile løsninger, når det kommer til at være online. Vi sidder ikke altid ved en kablet forbindelse, ligesom mange har i hjemmet, men er tit på farten, i sommerhuset eller i campingvognen, hvor det også kan være behjælpeligt med en god internetforbindelse.

Mobilt bredbånd er meget brugbart for dig, der gerne vil på nettet i sommerhuset, men som ikke har mulighed for at få lagt kabler ind. Eller for dig der gerne vil på nettet på din iPad, men som ikke har et SIM-kort siddende i, og derfor har brug for et netværk, du kan koble dig på. Der er mange, der har gavn af at få mobilt bredbånd. Men hvad koster mobilt bredbånd?

Se og sammenlign priser på mobilt bredbånd her.

Aktuelle priser på mobilt bredbånd

For at gøre det nemt for dig at danne et overblik hvad, hvad det koster at få mobilt bredbånd, har vi herunder fundet de billigste løsninger fra en række udbydere, så nemt kan se priseksempler på mobilt bredbånd.

OisterFra 49 kr. / måned
CBB MobilFra 59 kr. / måned
TelmoreFra 49 kr. / måned
3Fra 100 kr. / måned
OKFra 59 kr. / måned

Som du kan se i tabellen ovenover, behøver det ikke at være dyrt at komme i gang med mobilt bredbånd. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, hvor meget du får med i din pakke, og hvilket netværk du er på.

Vælg mobilt bredbånd ud fra dine behov

Har du brug for meget data hver måned, skal du nok ikke vælge en af de billigere pakker, da du her som regel kun får 5-10 GB data med hver måned.

Du kan dog nemt finde løsninger, hvor du kan få 100, 500 eller 1000 GB data hver måned. Du kan også finde abonnementer på mobilt bredbånd med fri data, hvis det er den rette løsning for dig.

Er det bare lige til at tjekke en mail eller læse nyheder i ny og næ, har du ikke brug for mange GB data. Men hvis du vil streame og have internet på flere enheder på samme tid, kan det være en god idé at vælge et abonnement på eks. 1000 GB eller med fri data.