Hvornår udkommer iPhone 14?

Er du stor fan af iPhone, og sidder du altid klar til at købe den nyeste model, når den kommer på markedet, er du sikker også spændt på at få fingrene i den nye iPhone 14, når den kommer på markedet.

Det er endnu ikke til at sige, hvilken dato den præcist bliver lanceret, men meget tyder altså på, at den bliver sat til salg i september 2022. Så du skal snart ikke vente meget længere, hvis du gerne vil være en af de første til at købe den nye iPhone 14, der kommer til at byde på en masse nye funktioner.

Forsinket på grund af Corona

Corona har om noget været med til at sætte hele verden på pause, og det har også givet Apple visse udfordringer med at få lanceret deres mobiler til tiden.

Der går rygter om, at en af de nye iPhone 14 modeller er mindst tre uger forsinket på grund af netop Corona. Dette skyldes især den nyeste bølge af Corona i Kina, som har sat en stopper for produktionen af mobilen. Derfor kan det også ske, at denne iPhone 14 model kommer ud i begrænset antal, da produktionen først er begyndt at komme i gang igen for nyligt.

Den første iPhone uden et fysisk SIM-kort?

En af de mange rygter, der går om den nye iPhone 14 er, at det muligvis kan blive den første iPhone uden plads til et fysisk SIM-kort, som vi ellers har været vant til at sætte ind i vores smartphones.

Den nye teknologi kommer til at hedde e-SIM, og Apple presser på for at få de mange teleselskaber til at anvende denne nye teknologi, som altså kan blive en realitet, når en af de nye iPhone 14 modeller rammer markedet. Hvilken af modellerne, det eventuelt bliver, er der dog ikke sagt noget konkret om endnu.