iPhone XR Anmeldelse

IPhone XR er den tredje iPhone, der blev lanceret efter iPhone XS og iPhone XS Max. Mens de to iPhone XS-modeller næsten er identiske med undtagelse af størrelsen, er iPhone XR en betydelig afvigelse for iPhone X-serien og mere spændende model end de to øvrige.

iPhone Xr anmeldelse
iPhone XR

Da Phil Schiller introducerede iPhone XR, sagde han, at Apple ville bringe teknologien og oplevelsen af ​​iPhone XS til så mange kunder som muligt, og iPhone XR er Apples løsning på det. Det sigter mod at bringe design, funktioner og meget af oplevelsen af ​​iPhone XS til en lavere pris.

XR modellen blev lanceret som en meget mere prisvenlig mobil, der blev sendt på markedet til godt 25% mindre, end hvad XS modellen startede på. Men hvad skal du så opgive mod at få en mobil til en lavere pris? Du får en LCD med lavere opløsning, selve mobilen er tykkere og vejer mere, og den er lavet af aluminium, mens der også kun er et kamera på bagsiden.

Du kan dog stadig få glæde af det generelle design i iPhoen X-serien, det samme stærke A12 Bionic-chipsæt fra CS, det samme TrueDepth-kamera med det hurtigere Face-ID system, og det enkelte kamera på bagsiden er det samme, som den 12MP-sensor på bagsiden af XS.

Derudover kommer iPhone XR også i mange forskellige farver – nemlig hele seks farver, hvilket er det højst antal af farver, iPhone på det tidspunkt nogensinde har haft til en mobil.

Der er ingen tvivl om, at dette er den mest spændende model, der er kommet fra iPhone i X-serien. Selve emballagen er dog den samme for iPhone XR og XS. Begge inkluderer det samme tilbehør, som har en 5W oplader, lightning til USB-kabel og EarPods med lightning stik.

Det er en god telefon til en lavere pris, sammenlignet med de øvrige modeller fra samme år. Her går du ikke galt i byen.