Samsung Galaxy A21s Anmeldelse

Når det kommer til en Galaxy-A mobil, er der en gylden regel, og det er, at jo lavere et modelnummer, der er på mobilen, desto billigere er telefonen også. Og de nye modeller, nemlig Galaxy A21s, er ikke en undtagelse. Den er til at betale, og så har den nok funktioner og power til at gøre det til en attraktiv mobil til prisen.

samsung galaxy a21s anmeldelse

Mens mange af de seneste Galaxy A-telefoner har Super AMOLED skærme, har de billigste modeller af gode grunde ikke råd til at være udstyret med det samme. Derfor er en Galaxy A21s udstyret med en PLS TFT-skærm, og her får du en skærm på 6,5” med en 720p oplsøning. Det er Samsungs egen Exynos 850-chip, der giver power til skærmen, og som udgangspunkt virker det som en fin løsning. Dog er det ikke til at sige, hvordan skærmen og chip vil fungere under pres og langt forbrug.

Galaxy A21s kan foruden sin store skærm også prale med et quad-kamera på bagsiden og et saftigt 5.000 mAh batteri med hurtig opladningsstøtte. Kameraopsætningen er, hvad vi normalt ser på de mobiler, der ligger i midten af prisskalaen for Samsung mobiler, så vi sætter pris på Samsungs bestræbelser på at tilbyde lidt af alt – der er et 48MP primær kamera, en 8MP ultrabred shooter, en 2MP makro og en 2MP dybdesensor.

Denne nye Galaxy A21s ligner de seneste Galaxy-mobiler, og den kører den nyeste One UI 2.1. Det er en efterfølger til Galaxy A21, der kun kom på markedet i en begrænset mængde, med et bedre kamera og et større batteri. A21s kom på mange flere markeder end forgængeren.

Mange andre mobilproducenter er gået i gang med at lægge vandafvisende belægning på deres mobiler – herunder bl.a. Motorla, Realme og Xiaomi samt iPhone, som vi snart har vænnet os til. Men det er altså ikke at finde på denne Samsung Galaxy A21s, hvilket er en af de ting, der særligt trækker ned for den. Det giver bare en vis ro i sindet med en vandafvisende belægning, men det er desværre en mangelvare på denne model.

Galaxy A21s er pakket i en hvid papirkasse. Den indeholder en 15W oplader og et USB-C kabel. Vi er glade for at se Samsung medføre en hurtigoplader med telefonen – kun få virksomheder gør det for deres discount mobiler.