Hvilke fordele er der ved fibernet?

Er du ikke sikker på, om fibernet er den rette løsning til din bolig, tager vi her et kig på tre af de fordele, der er ved fibernet. Der er mange danskere, der i disse dage vælger at skifte over til fibernet, og måske bliver du også fristet til det nu, hvor du kan se de reelle fordele ved at skifte fra almindeligt bredbånd til fiber.

Du får langt hurtigere internet

Den primære grund til at vælge at få fiber i sin bolig er, at du kan få langt hurtigere internet på den måde. Hvis du har været vant til en forbindelse på 20 mbit/s, 30 mbit/s eller 50 mbit/s, kan du med fiber glæde dig til at få en internethastighed på op imod 1000 mbit/s eller sågar mere.

Så hvis du er træt af at have en dårlig og sløv forbindelse derhjemme, kan det være en rigtig god idé at vælge fibernet.

Flere kan være på uden at genere hinanden

Er der flere personer i din husstand, og er alle glade for at bruge internettet på samme tid, kan du også få glæde af at skifte til fibernet. Med en hurtigere forbindelse skal der meget mere til, før der opstår propper i systemet. Med en langsom forbindelse er der jo bare en person, der skal streame en film eller downloade en fil, og så sløver det internettet for resten af hytten.

Med fibernet og en lynhurtig forbindelse er der plads til, at I alle kan streame og surfe akkurat lige så meget, som I har lyst til, uden at I generer hinanden.

Så behøver du ikke at skifte internet foreløbigt

Vælger du at skifte til fibernet, kan du også glæde dig over, at du er ret godt fremtidssikret, når det kommer til internethastighed. Med en fiberforbindelse behøver du ikke at tænke på at skifte internet i de næste mange år, da det ser ud til, at fiber er kommet for at blive – i hvert fald i de næste mange år.

Du kan læse meget mere om priser på fibernet her. Det gode ved fibernet er, at det ikke nødvendigvis koster meget mere end almindeligt internet eller ADSL internet, som du har i dag. Så du kan altså sagtens vælge at skifte over til fiber uden at være bange for, at du får en utrolig høj regning hver eneste måned. Der er flere steder, hvor du kan komme i gang med fiber for under 300 kroner om måneden.