Huawei Nova 5T ANmeldelse

Selvom den nye Huawei Nova 5T lyder som en ny og spændende mobil, er det ikke ligefrem sagen. Der er nemlig tale om en relancering af Honor 20, der nu går under navnet Nova 5T, hvor der kun er nogle enkelte forandringer at få øje på, samtidig med at der er kommet et Huawei logo på bagsiden samt det nye Nova logo.

huawei nova 5t anmeldelse
Huawei Nova 5T

Årsagen til denne relancering er dog til at forstå. Honor 20 blev oprindeligt lavet til det asiatiske marked, men fordi det stort set var en af de sidste smartphones fra Huawei, der kører med Google-tjenester som eks. Google Play, var det afgørende at lancere modellen i Europa også, da denne model var eftertragtet på det europæiske marked grundet den vigtige adgang til Google-tjenester. Derfor valgte man at relancere Honor 20 fra det asiatiske marked som Huawei Nova 5T i Europa.

Nova 5T har en 6,26” LCD ksærm med et hul i designet, hvor der er plads til selfie kameraeet. Den er udstyret med et 32 MP f / 2.0 kamera, der er designet til at tage gode billeder i alle typer af omgivelser. Der har ikke været plads til en fingeraftryksscanner nederst på mobilen, men Huawei har valgt at sætte den på siden i stedet for, hvor du også typisk vil holde om mobilen.

Modellen kan fås i Europa med enten 6 GB ram og 128 GB lagerplads eller 8 GB ram og 128 GB lager. Bag på mobilen finder du hele fire kameraer, hvor det klart vigtigste er der 48 MP solide kamera, der kombineret med en vidvinkelobjektiv-, makro- og dybdesensor er et forrygende kamera til prisen. Der er også en LED-bltiz i den lodrette kameraopæstning.

Læs også: Huawei P40 Pro anmeldelse.

Du får også et Kirin 980-chipsæt, som selvom det ikke længere er det bedste Huawei kan tilbyde, stadig er en fantastisk version.

Så vil du have en Huawei mobil, der stadig understøtter Google-tjenester, og som samtidig er udstyret med et godt kamera, kan du med fordel kigge nærmere på Huawei Nova 5T.

Skriv en kommentar