Huawei P40 Pro Anmeldelse

Der er ingen tvivl om, at du med en Huawei P40 Pro får dig et rigtig stærkt kamera. Men hvad kan du mere forvente med denne model? Og hvad nu, efter at Huawei har fjernet deres support med Google Play, så du ikke længere kan hente mange af de populære apps, du måske har været vant til fra tidligere? Vejer det fantastiske kamera op for disse bemærkelsesværdige ulemper?

huawei p40 pro anmeldelse

Der er ingen tvivl om, at det har været en hård beslutning for Huawei at fjerne deres Google-tjenester, men det har også været en kæmpe udfordring at få solgt mobilen, der kom ud midt i en Corona pandemi. Dog har Huawei ikke trukket i nødbremsen, og de har alligevel valgt at sende P40 serien på gaden, hvor P40 Pro ser ud til at være den bedste fra denne serie.

Du får en i særklasse god oplevelse med det kamera, der kommer med Huawei P40 Pro. Her er der forbedrede sensorer og fokus på optisk zoom, og desuden har den en ny 90Hz 1200P OLED-skærm. Og hvis du vil have en endnu vildere model fra samme serie, kan du kigge på den nye P40 Pro + med bl.a. 10x optisk zoom.

Pro + kom dog først på markedet efter Pro modellen, og det er naturligvis til en højere pris. Så vil du gerne have en billigere, men stadig forrygende mobil på de fleste parametre, bør du fokusere på Huawei P40 Pro.

Med P40 Pro fra Huawei får du en smartphone med en skærm, der er udstyret med en høj opdateirngshastighed. Helt nøjagtigt kan du glæde dig til en 6,58” stor skærm, en buet OLED med 1200p og 90Hz opdateringshastighed. Dog kan du ikke undgå at lægge mærke til det elliptiske præg i toppen af skærmen, som ikke klæder designet, men som dog gemmer på et vanvittitg godt 32MP selfie-kamera med autofokus og en ToF-snapper. Det fjerner pixels fra din skærm, hvilket er hæsligt i vores øjne rent designmæssigt, men det giver også adgang til 3D ansigtsgenkendelse.

Læs også: Huawei Nova 5T anmeldelse.

Stjernen i dette show må dog siges at være det primære kamera. Du får en helt ny 50MP sesnor med RYYB filter, der tager 12 MP-fotos. Dertil får du en ultrawide shooter, en 40MP-sensor med RGGB filter og autofokus. Zoomkameraet har også en identisk periskoplinse til 5x optisk zoom, som vi kender det fra P30 Pro, men det får en ny 12 MP sensor med RYYB filter og tillader meget mere lys om natten. Og til sidst et ToF kamera der protrætterer og med autofokusassistance.

Den er udstyret med Kirin 990 5G, så du kan bruge dit 5G mobilabonnement til at få lynhurtigt mobildækning. Batteriet er på 4200 mAh, så det samme som ved P30 Pro, dog sker opladningen noget hurtigere.

Så der er altså tale om en utrolig velskabt maskine, der virkelig kan gøre livet sødt for dig, der gerne vil have en stærk og powerfuld mobil. Dog er elefanten i rummet dog fraværet af Google Play, hvor du nu i stedet må nøjes med Huawei App Gallery, som det hedder.

I æsken finder du et 40W strømstik samt et forbedret USB-C kabel. Du får også et par høretelefoner med i æsken, der tilkobles med USB-C stik.

Skriv en kommentar