iPhone 12 Anmeldelse

Apple springer over deres S-modeller og går direkte til den hurtige iPhone 12 fra deres populære iPhone 11.

Men det er ikke kun den forbedrede hastighed, du får. IPhone 12 leveres også med en række andre opgraderinger, herunder et nyt design med forbedret holdbarhed, en OLED-skærm og 5G-understøttelse.

iphone 12 anmeldelse
iPhone 12

Den nye OLED-skærm har mindre rammer end nogensinde, plus der er også den nye magnetisk tilsluttede MagSafe-opladningsstøtte. Det er også en af ​​de letteste iPhones, du kan købe, så du skal ikke være bange for, at du går rundt med en mursten i lommen, når du køber dig en iPhone 12.

Normalt betyder en S-model et nyt design, men disse iPhone 12-modeller har allerede fået den design opgradering, der kommer med S-modellen, og derfor var der i denne omgang ingen grund til at bruge tid på at lave en S-model, når Apple lige så godt kunne introducere det nye design med en iPhone 12. Selvom designet ikke ligefrem virker nyt for det utrænede øje, vender Apple tilbage til sine rødder ved at bringe det ikoniske design af iPhone 4 og 5 tilbage. Og det er vi nogen, der har savnet.

Det bedste ved den nye iPhone 12 er, at du kan få den i mini-version til en endnu lavere pris uden at miste en enkelt funktion.

Apple kan bare ikke klare sig uden kontroverser, og 2020 er ikke anderledes. I år mister iPhones det medfølgende tilbehør i boksen – ikke flere opladere, ikke flere EarPods. Hvad du får i den nye utroligt tynde kasse er bare et USB-kabel. Og vi frygter, at det kun er et spørgsmål om tid, indtil denne også forsvinder.

Af nyt software på denne model, som eksklusivt kun er tilgængeligt på iPhone 12, er bl.a. Night Mode og Dolby Vision-videooptagelse på alle kameraer.

iPhone 11 var blandt andet populært for sit utroligt hårde glas, der blev udbredt som det hårdeste glas i verden. Men det var bare indtil den nye iPhone 12 så dagens lys, der er udstyret med det såkaldte Ceramic Shield, som dog stadig bliver produceret af Corning. Og rammerne der førhen var produceret af aluminium, bliver nu udskiftet med rustfrit stål.

Find også vores iPhone 12 Pro Max anmeldelse her.

Desværre er der ikke nogle af de funktioner, der er blevet fjernet fra iPhone-modellerne tidligere hen, som vender tilbage. Vi får ikke 3,5 mm jack-stikket retur, og ej heller kommer vi til at nyde godt af 3D Touch. Det ser ud til at være væk for altid. Og der er ingen ændringer i, hvordan iOS håndterer filer.

iPhone 12 modellerne kommer med de priser, vi også så på de nye modeller tilbage i 2019, så det er altid noget, at det ikke er blevet dyrere at blive iPhone ejer. Men der er dog en hage ved det – nemlig at du skal købe oplader og et par høretelefoner ved siden af. Så det skal du altså lige lægge oven i prisen – desværre. Vi er ikke fans!

Apple iPhone 12 kommer i en let og også utrolig slank kasse, der indeholder din nye iPhone 12 sammen med et USB-C-til-lyn-kabel.

Hvis du graver i det lille papirhylster, finder du også SIM-udstødningsnålen, noget papir og et enkelt Apple-klistermærke. Og følger Apple deres egne tendenser, bliver disse ting sikkert også snart fjernet fra æsken.

Fortsæt til vores iPhone 12 Pro anmeldelse.