iPhone 12 Pro Max Anmeldelse

Med Apple iPhone 12 Pro Max er vores samling endelig færdig. Det er den største, tungeste, mest kraftfulde og mest funktionsrige iPhone, Apple hidtil har lavet, og det er nok til at gøre det til den bedst sælgende, den var designet til at blive.

iphone 12 pro max anmeldelse
iPhone 12 Pro Max

Den nye iPhone 12 Pro Max er det eneste medlem af iPhone 12-serien, der har det nye og forbedrede tredobbelt kamera på bagsiden. Dette kan måske endda lokke folk til, der ikke er på udkig efter den maksimale størrels,e men som bare gerne vil have det bedste kamera. Sådan skal en opgradering af en iPhone se ud, ved at opdatere så meget som muligt – ikke kun selve designet, som det har været at se før.

IPhone 12 Pro’s Max-betegnelse står ikke kun for maksimal størrelse, men for det komplette sæt nye funktioner. Den hidtil største iPhone har det mest premium og holdbare design, Apple nogensinde har lavet, den mest kraftfulde chip med 5G-understøttelse, det nyeste Apple-kamera, LiDAR-scanneren, de største højttalere, det stødigste batteri og selvfølgelig MagSafe-support.

Denne Max-version kunne have været endnu bedre med en 120Hz-skærm, men desværre kom denne funktion ikke med på iPhone 12-serien. Måske næste år, hvem ved, men i dag kan selv den dyreste iPhone ikke vise mere end 60 fps på skærmen.

IPhone 12 Pro Max er en opskaleret version af iPhone 12 Pro med større skærm og batteri. Den har også en større 12MP-sensor til sit primære kamera med branchens første sensor-shift billedstabilisering. Endelig har dets tele-kamera en endnu længere rækkevidde nu – 65mm f / 2.2 til 2,5x optisk zoom.

Endelig, selvom iPhone 12 Pro Max er en af ​​de dyreste telefoner i dag, ligesom resten af ​​iPhone 12 modellerne, kommer den også uden tilbehør takket være Apples seneste kontroversielle bestræbelse på at redde planeten.

Apple iPhone 12 Pro Max kommer i en tynd og let boks, der indeholder telefonen og et USB-C-til-lyn-kabel.

Der er ingen oplader eller EarPods i kassen, men du finder en SIM-udstødningsnål og et ensomt Apple-klistermærke, hvis du graver dybere. Du skal hellere holde fast i den metalstift, da den måske også forsvinder næste år.